کد خبر : 4915
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 بهمن 1399 - 14:06
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای آیت الله مجتهدی تهرانی در گرفتاری ها چه می کرد؟! بسته هستند

آیت الله مجتهدی تهرانی در گرفتاری ها چه می کرد؟!

آیت الله مجتهدی تهرانی در گرفتاری ها چه می کرد؟!

حجت‌الاسلام دکتر رفیعی صبح امروز به نقل خاطره‌ای از آخرین دیدارش با آیت الله مجتهدی تهرانی پرداختد و گفت ایشان در گرفتاری ها چه توصیه ای داشتند.

حجت‌الاسلام دکتر رفیعی صبح امروز به نقل خاطره‌ای از آخرین دیدارش با آیت الله مجتهدی تهرانی پرداختد و گفت ایشان در گرفتاری ها چه توصیه ای داشتند.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دست نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان‌ احمدی (سلطان‌احمدی دات آی آر): برای هر انسانی مشکلات و گرفتاری هایی پیش آمده است و در آن لحظات حساس و سخت چون این گرفتاری ذهن او را احاطه کرده است، توان تمرکز برای حل آن مشکل را ندارد.

اما این مشکل و گرفتاری برای علمای بزرگ نیز پیش می آمده است که با مطالعه سیره علمای ربانی مشاهده می شود که آن بزرگواران چگونه با این مشکلات برخورد می کردند و راهکار آنها برای حل آن چه بوده است؟

امروز صبح چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ حجت الاسلام دکتر رفیعی در پایان سخنرانی خود در مراسم سالروز وفات خانم ام البنین(س) در حسینیه آیت الله حق شناس به نقل خاطره ای از آخرین دیدارش با آیت الله مجتهدی تهرانی و درخواست توصیه ای از ایشان پرداخت و گفت:

توصیه آیت الله مجتهدی تهرانی در گرفتاری ها

آیت الله مجتهدی تهرانی در گرفتاری ها چه می کرد؟!

سال آخر عمر مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی، من ایشان را در سفر حج در قبرستان بقیع دیدم ، که ایشان روی ویلچر بودند و یک جوان هم ایشان را می آورد. عمامه هم سرشان نبود و یک شال سفید بر سر انداخته بودند. حالشان هم خوب نبود و وقتی هم ایران آمدند چند ماه بعد فوت کردند.

من رفتم جلو و به ایشان سلام کردم و گفتم حاج آقا ویلچر؟ گفتند: خوب اینطور شده است! بعد گفتم یک توصیه ای به من بکنید؟ ایشان گفت:

من گرفتاری هایم را با حضرت ام البنین(س) حل می کنم و هر وقت گرفتار هستم ۱۰۰ تا صلوات نذرش می کنم و هر وقت هم با حضرت عباس(ع) کار دارم حضرت عباس(س) را به این مادرش قسم می دهم.

حالا ما در قبرستان بقیع و کنار قبر حضرت ام البنین(س) بودیم که ایشان این سخن را گفت. عرب ها را که دیدید وقتی به حرم حضرت عباس(ع) می آیند همان جلوی در عرض حاجت می کنند و مثل ما اذن دخول نمی خوانند و می گویند: یا ابوفاضل(ع) به حق مادرت ام البنین(س) . حضرت عباس(ع) باب الحوائج است و مادر باب العباس است و واسطه می شود.

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید