صحیفه سجادیه کتاب مورد توصیه امام زمان(عج) به پدر علامه مجلسی
صحیفه سجادیه زبور آل محمد(ص) کتابی است که امام زمان(عج) خواندن آن را به پدر مرحوم علامه مجلسی توصیه نمودند که ما شیعیان نیز باید با این کتاب شریف انسی بیشتر داشته باشیم.
صحیفه سجادیه کتابی است که امام زمان(عج) خواندن آن را به پدر مرحوم علامه مجلسی توصیه نمودند که ما شیعیان نیز باید با این کتاب شریف انسی بیشتر داشته باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دست نوشتههای معارفی امیرمحسن سلطان احمدی (سلطاناحمدی دات آی آر): مرحوم علامه شیخ محمدتقی مجلسی (پدر علامه مجلسی مؤلف بحارالانوار) نقل نموده است که در اوایل جوانی مایل بودم نماز شب بخوانم، اما نماز قضا بر عهده ام بود و به همین دلیل احتیاط می کردم و نمی خواندم. خدمت شیخ بهائی رسیدم و موضوع را عرض نمودم که فرمود: نماز قضا بخوان. اما من با خودم می گفتم نماز شب، خصوصیات خاص خود را دارد و با نمازهای واجب فرق می کند.
یک شب بالای پشت بام خانه ام در خواب و بیداری بودم که امام زمان (عج) را در بازار خربزه فروش های اصفهان در کنار مسجد جامع دیدم. با شوق و شعف، نزد او رفتم و سوالاتی کردم که از جمله آن، خواندن نماز شب بود. که فرمودند: بخوان!
درخواست کتابی عملی از امام زمان(عج) و توصیه به صحیفه سجادیه
عرض کردم: یابن رسول الله، همیشه دستم به شما نمی رسد. کتابی به من بدهید که به آن عمل کنم. فرمودند: برو از آقا محمد تاج، کتاب بگیر.
گویا در خواب، او را می شناختم؛ رفتم کتاب را از او گرفتم. مشغول خواندن بودم و می گریستم که از خواب بیدار شدم. از ذهنم گذشت که شاید «محمد تاج» همان شیخ بهایی است و منظور امام از «تاج» این است که شیخ بهایی، ریاست شریعت را در آن دوره به عهده دارد.
نماز صبح را خواندم و خدمت ایشان رفتم. دیدم شیخ با سید گلپایگانی مشغول مقابله صحیفه سجادیه است. ماجرا را برایش نقل کردم. فرمود: ان شاءالله به چیزی که می خواهی می رسی.
بعد ناگهان یاد جایی که امام را در آن ملاقات کرده بودم، افتادم و به کنار مسجد جامع رفتم. در آنجا آقا حسن تاج را دیدم که از آشنایان قدیم ما بود. مرا که دید، گفت: ملا محمد تقی! بیا برویم خانه، یک سری کتاب به تو بدهم.
مرا به خانه اش برد. در اتاقی را باز کرد و گفت: هر کتابی را که می خواهی بردار. کتابی را برداشتم؛ ناگهان دیدم همان کتابی است که در خواب دیده بودم؛ صحیفه سجادیه. به گریه افتادم و برخاستم و بیرون آمدم. گفت: باز هم بردار. گفتم: همین بس است.
پس شروع نمودم به تصحیح و مقابله و آموزش صحیفه سجادیه به مردم؛ و چنان شد که از برکت این کتاب، بسیاری از اهل اصفهان مستجاب الدعوه شدند.
بیان بسیاری از نیازهای مادی و معنوی در صحیفه سجادیه
امام سجاد(علیه السلام) بسیاری از نیازهای مادی و معنوی ما را در قالب دعا در صحیفه سجادیه آورده است که اکثر بزرگان برای رفع مشکلات و گرفتاری ها به خواندن صحیفه سجادیه که زبور آل محمد(ص) است، توصیه می کنند.
اظهار عجر مفتی اسکندریه بعد از مطالعه صحیفه سجادیه
وقتی مرحوم آیت الله مرعشی نجفی یک جلد کتاب صحیفه سجادیه را برای مفتی اسکندریه می فرستد و وی این کتاب شریف را مطالعه می کند می گوید: کتاب را با دست تکریم گرفتم و آن را کتابی یگانه یافتم که مشتمل بر علوم و معارف و حکمتهایی است که در غیر آن یافت نمیشود. حقا که این از بدبختی ما است که تاکنون به این اثر گرانبهای جاوید از میراثهای نبوت و اهل بیت دست نیافتهایم.
حالا نکند ما شیعه باشیم و با این کتاب شریف بیگانه باشیم. باید در تمام خانه ها کتاب صحیفه سجادیه نیز در کنار قرآن و نهج البلاغه وجود داشته باشد، تا همهی اعضای خانواده همچون قرآن با این کتاب شریف هم انس داشته باشند، چرا که این کتاب همچون نگینی در کنار قرآن و نهج البلاغه می درخشد و هدیهی امام چهارم به شیعیان است که نباید از آن بی بهره ماند.
پدیدآورنده:
به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰