کد خبر : 4524
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1399 - 15:39
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای توصیه‌ آیت‌الله جاودان به حفظ اعمال شب‌های قدر بسته هستند

توصیه‌ آیت‌الله جاودان به حفظ اعمال شب‌های قدر

توصیه‌ آیت‌الله جاودان به حفظ اعمال شب‌های قدر

آیت الله جاودان بامداد امروز در آخرین شب از لیالی شب های قدر جهت حفظ اعمال در این شب های نورانی توصیه های مهمی بیان فرمودند که در ادامه می آید.

آیت الله جاودان بامداد امروز در آخرین شب از لیالی شب های قدر جهت حفظ اعمال در این شب های نورانی توصیه های مهمی بیان فرمودند که در ادامه می آید.

توصیه‌ آیت‌الله جاودان به حفظ اعمال شب‌های قدر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دست نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان‌ احمدی (سلطان‌احمدی دات آی آر): توفیق شد با رعایت پروتکل های بهداشتی در این شب های قدر از محضر حضرت استاد آیت الله حاج شیخ محمدعلی جاودان(حفظه الله) در مجتمع فرهنگی شهدای هفتم تیر که محل شهادت ۷۲ تن از شهدای حادثه هفتم تیر است، بهره مند شوم. و این مراسم و این حضور بعد از چند ماه تعطیلی و دوری از محافل و مجالس مذهبی به علت شیوع کرونا، باعث تلنگری در ما نسبت به قدر دانستن این مجالس شد.

آیت الله جاودان در این جلسه نورانی و در این مکان که متبرک به خون مظلوم ۷۲ شهید مظلوم از جمله شهید آیت الله بهشتی است، با توجه به شب پایانی این مراسم و شب های قدر توصیه های مهمی در حفظ اعمال بعد از شب های قدر بیان فرمودند.

در ادامه مشروح بیانات معظم له تقدیم شما معارف جویان عزیز می شود، ان شاءالله شما نیز از این طریق مهمان و بهره مند از مواعظ اخلاقی این استاد برجسته اخلاق شهر تهران شوید.

یادی از شهدای هفتم تیر / استشمام بوی عطر قبل از انفجار

این لیالی سه گانه شب ها قدر را در این مجتمع هفتم تیر دور هم جمع شدیم و احیاء نمودیم که جا دارد یادی هم از این شهدای عزیز که در این مکان به شهادت رسیدند، بنماییم. شهدایی که در این محل شهید شدند مظلومانه به دست بدترین افراد خبیث به شهادت رسیدند. یکی از این افراد که بعد از انفجار در زیر آوار مجروح شده بود، نقل کرد: لحظاتی قبل از انفجار رفیق کناری من به من گفت: من یک بوی عطر فوق العاده را استشمام می کنم، آیا شما هم این بو را استشمام می کنید؟ من گفتم: نه! بعد این دوستمان گفت: پس معلوم است من شهید می شوم و شما زنده می مانید. و همینطور هم شد و لحظاتی بعد انفجار بمب صورت گرفت و ۷۲ نفر در فاجعه هفتم تیر در این مکان به شهادت رسیدند و این فرد هم در زیر آوار زنده ماند.

این شهدای بزرگوار به خاطر دین کشته شدند و آن دشمنانی هم که این بزرگواران را به شهادت رساندند به خاطر حکومت دینی که در این کشور ایجاد شده بود، این جنایت را کردند، هر چند شاید نواقصی در حکومت وجود داشته باشد، اما حکومت دینی است. در این شب قدر از خداوند درخواست می کنیم که این شهدای عزیز هفتم تیر را با امام حسین(ع) محشور کند.

شب های سه گانه قدر و مهم بودن شب بیست و سوم

شب های سه گانه قدر در شب های نوزده، بیست و یکم و بیست و سوم است که استادمان مرحوم آیت الله حق شناس به نقل روایتی درباره شب نوزدهم می گفتند: شب نوزدهم ماه رمضان از لیالی قدر، شب سرنوشت است که سرنوشت شما در سال آینده در این شب نوشته می شود که در سال آینده چه اتفاقی برای شما می افتد.

شب بیست و یکم از لیالی قدر، شبی است که این تقدیرات شما در سال آینده در اثر رفتار و اعمال شما کم و زیاد می شود. اگر در این شب ها با ناله و گریه توبه نمودید، این العفوهای شما اثر می کند و اگر تقدیر بدی در پرونده شما مقدر شده بود، آن تقدیر عوض می شود. مثلاً اگر قرار بوده در سال آینده سه بار بیمار شوید، یک بار می شود.

اما شب بیست و سوم که مهمترین شب از لیالی قدر است، در این شب تمام مقدرات یک سال نهایی و مهر و امضاء می شود و تمام سرنوشت سال آینده شما در این شب انجام می شود و تمام مقدورات همه انسان ها و افراد روی بشر که اکنون بیش از هفتاد میلیارد انسان هست، همه به خدمت حضرت ولی عصر(عج) می رسد که آنها را مهر و امضاء کنند.

امضاء مقدارت بشر توسط امام زمان(عج) در شب بیست و سوم

تمام ذره ذره اتفاقاتی که در سال آینده برای تک تک بشر پیش می آید همه آنها خدمت امام زمان(عج) عرضه می شود و امضاء کننده نهایی همه انسان ها حضرت هستند. امشب باید به محضر ایشان عرض کنیم که امام زمان(عج) ما چیزی در دست نداریم که به درگاه شما بیاوریم و قابل ارزیدن در درگاه شما باشد، پس با دستی خالی آمده ایم هر کاری می کنید به کرم و رحمت خودتان در حق ما انجام دهید.

بنابراین امشب ما از محضر شما درخواست کرم داریم و در این بین هم هزاران نوع حاجت داریم که اولین حاجت ما در طول سال آینده درخواست عافیت برای خودمان، شهر و کشورمان و از همه مهمتر برای رهبرمان است که امشب از شما عافیت کامل از کرم و رحمت شما درخواست می کنیم. چیزی هم نیاورده ایم و دستمان هم خالی است. امشب شب امامت است و امامت امشب تجلی می کند و سرنوشت همه خلق خدا به وسیله امام زمان(عج) امضاء می شود.

لزوم مراقبت و حفظ اعمال بعد از لیالی قدر

حفظ اعمال این شب ها خیلی مهم است که در شب اول گفتیم که آیت الله حق‌ شناس(ره) آیه‌ ای از قرآن را مکرر می ‌خواندند و آن را به ما تذکر می‌دادند. این آیه مربوط به زنی در عرب است، که ثروتمند بود و مجموعه کنیزانی داشت که از صبح زود مشغول بافتن پارچه می‌شدند و خیلی هم این پارچه‌ها را با استحکام و دقت می‌بافتند، ولی هنگام غروب این زن دستور می‌داد که هر چه بافته‌اند را باز کنند و همه‌ی آنچه از صبح بافته بودند را باز می‌کردند.

این آیه درباره چنین شخصی است که قرآن این جریان را برای ما متذکر می‌شود و می‌فرماید: «وَلَا تَکُونُوا کَالَّتِی نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِنْ بَعْدِ قُوَّهٍ أَنْکَاثًا تَتَّخِذُونَ أَیمَانَکُمْ دَخَلًا بَینَکُمْ أَنْ تَکُونَ أُمَّهٌ هِی أَرْبَىٰ مِنْ أُمَّهٍ ۚ إِنَّمَا یبْلُوکُمُ اللَّهُ بِهِ ۚ وَلَیبَینَنَّ لَکُمْ یوْمَ الْقِیامَهِ مَا کُنْتُمْ فِیهِ تَخْتَلِفُونَ». و مانند آن زنى که رشته خود را پس از محکم بافتن یکى یکى از هم مى‌گسست مباشید که سوگندهاى خود را میان خویش وسیله فریب و تقلب سازید به خیال اینکه گروهى از گروه دیگر در داشتن امکانات افزونترند جز این نیست که خدا شما را بدین وسیله مى‏آزماید و روز قیامت در آنچه اختلاف می‌کردید قطعا براى شما توضیح خواهد داد.(آیه ۹۲ سوره نحل).

اما از فردا صبح که شب های قدر هم تمام می شود باید نسبت به حفظ اعمال این شب ها تلاش و مواظبت کنید که این شب بیداری و دعا و مناجات و این العفوها و بک یا الله که در این شبهای قدر گفته اید را به باد ندهید. پس همچون آن زنی که در قرآن آمده از صبح با کنیزانش پارچه می بافتند و غروب هم هرچه بافته بودند را باز میکردند، شما هم اینجور نباشید و هر چه در این شب ها به دست آوردید را به باد ندهید.

امشب از مجلس نورانی به منازل خود می روید، مراقب باشید که اگر فردا صبح روز بعد از شب های قدر در منزل یک موقع پدر و مادر به شما حرفی زد، شما یک موقع با آنها تندی نکنید و جواب آنها را ندهید که هر چه در این شب های قدر زحمت کشیدید، همه به باد رفته است.

مواظب باشید که این اعمال را حفظ کنید تا برایتان بماند. اگر از فردا غیبت کردید و یا غیبت شنیدید، و یا بدتر به کسی تهمت زدید و کسی را تخریب کردید، این اعمال شما و شب های قدر شما از بین رفته است.

متاسفانه الان در محل کار و برخی ادارات تا یکی از همکاران شما ارتقا پیدا می کند و پست بالاتری می رود، دیگر همکاران چشم دیدن این ترفیع همکار خود را ندارند و شروع به تخریب، تهمت و غیبت می کنند. مراقب باشید شما که در شب های قدر به مناجات و توبه این شب ها را گذراندید از این قبیل افراد نباشید.

با هر کس رفیق نشوید و هر جا غذا نخورید!

نکته دیگر اینکه اینقدر این زندگی های خود را گسترش ندهید و بزرگ نکنید، برخی دنبال رفیق بازی هستند و صد تا رفیق دارند که هیچ کدام رفیق آخرتی و بدرد بخور نیست و فقط دور خودش را شلوغ کرده است و این رفیقان دور شیرینی او را از یاد خدا و آخرت دور می کنند. یا برخی از هر جا رستوران و غذاخوری و دکه ای غذا می گیرند و می خورند، در صورتی که نمی توان با هر کس رفیق شد و نمی توان از هر جا غذا گرفت و خورد. اینها اثرات بدی روی روح شما خواهد گذاشت.

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

 

*شناسه شبکه های اجتماعی: soltanahmadi_ir@  تلگرام | اینستاگرام | ایتا | سروش | بله | روبیکا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید