کد خبر : 3943
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 فروردین 1399 - 7:39
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای توصیه آیت الله قرهی برای دفع و رفع بیماری و کرونا بسته هستند

توصیه آیت الله قرهی برای دفع و رفع بیماری و کرونا

توصیه آیت الله قرهی برای دفع و رفع بیماری و کرونا

آیت الله قرهی طی سخنانی در ابتدای سال جدید با توجه به شیوع ویروس کرونا جهت دفع و رفع بیماری و این ویروس توصیه هایی بیان نمودند که در ادامه می آید.

آیت الله قرهی طی سخنانی در ابتدای سال جدید با توجه به شیوع ویروس کرونا جهت دفع و رفع بیماری و این ویروس توصیه هایی بیان نمودند که در ادامه می آید.

توصیه آیت الله قرهی برای دفع و رفع بیماری و کرونابسْمِ‌ رَبِّ المهدی(عَجَّ)

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دست نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان‌ احمدی (سلطان‌احمدی دات آی آر): حضرت استاد آیت الله حاج آقا روح الله قرهی از اساتید برجسته اخلاق و عرفان شهر تهران با توجه به شیوع ویروس کرونا جهت دفع و رفع بیماری و این بلا در روزهای آغازین سال جدید طی یک پیام تصویری توصیه هایی بیان نمودند که مشروح آن در ادامه می آید.

معظم‌له در این پیام تصویری فرمودند:

مشکلی که در جامعه به وجود آمده است و به ویروس منحوسی کرونا مشهور شده است. این ویروس انسان‌ها را خانه نشین کرد، مساجد را تعطیل کرد، نماز جمعه‌ها هم تعطیل شد، امام‌زادگان نیز تعطیل شد و از همه مهمتر حرم‌های ائمه معصومین نیز تعطیل شدند.

اما این ویروس می تواند انسان را متنبه کند و به یاد خدا بیاورد. اولاً این ویروس هر چه می خواهد باشد، چه ساخته دست انسانها و چه به واسطه خوردن خفاش و مسائل دیگری که گفتند در چین است، پدید آمده باشد؛ به هر حال باز فسادش به دست انسان است.

فساد و گناهان انسان عاملی برای بلا
قرآن در آیه ۴۱ سوره روم می فرماید: «ظَهَرَ الْفَسَادُ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا کَسَبَتْ أَیْدِی النَّاسِ لِیُذِیقَهُمْ بَعْضَ الَّذِی عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُونَ /  به سبب اعمال مردم، فساد در خشکى و دریا آشکار شد تا به آنان جزاى بعضى از کارهایشان را بچشاند، باشد که بازگردند»؛ بنا به صریح این آیه قرآن وقتی فساد در روی خشکی و دریا به دست انسانها ظاهر می شود و این انسان است که مع الاسف رفتارش عامل فساد در دنیا است، این فساد دامن خود او را می گیرد.

لزوم توجه‌ی بیشتر به خدا در چنین شرایطی

اما باید در این موضوع به خدا توجه نمود. حالا چگونه توجه کنیم؟ آیا این توجه با رفتن به سوی رقص و مطالب دیگر از این قبیل است؟! البته ناگفته نماند شادی در اسلام وجود دارد اما نه به عنوان اینکه انسان شادی را با رقص تصور کند، که این بحث مجزایی دارد.

توصیه به خواندن دعای توسل و حدیث کساء در خانه ها به صورت جمعی برای رفع بیماری

اما با توسل، با دعا، با تضرع و با رفتن به سوی پروردگار عالم می شود که این توجه را کسب نمود. سعی کنید در خانه با اهل خانه دسته جمعی دعای توسل را بخوانید و همینطور حدیث کساء را نیز در خانه های خود به صورت جمعی بخوانید که بسیار مؤثر است.

توصیه مهم: خواندن هفتاد مرتبه سوره حمد برای یکدیگر در جهت دفع و رفع بیماری

در خانه و با اهل خانه هفتاد مرتبه سوره حمد را برای یکدیگر  بخوانید. یعنی فرض بنده برای فرزندم و فرزندم برای من هفتاد مرتبه سوره حمد را می خوانیم و یا شوهر برای همسرش و همینطور هر کس برای دیگری هفتاد مرتبه سوره حمد را بخواند.

فرمودند دعا در حق یکدیگر مستجاب می‌شود و همینطور فرمودند هر کس هفتاد مرتبه سوره حمد را بر میت بخواند و میت زنده شد، تعجب نکنید. و چه خوب است هر روز هفتاد مرتبه سوره حمد را برای یکدیگر بخوانیم.

خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه برای رفع بیماری و دفع بلا

و دعایی که دعای هفتم صحیفه سجادیه است و امام المسلمین هم به آن اشاره فرمودند.

خواندن این شش آیه برای دفع و رفع بیماری از توصیه‌های آیت‌الله خوانساری

و آیاتی که مرحوم آیت‌الله العظمی سید احمد خوانساری اعلی الله مقام الشریف در زمان طاعون فرموده اند که مردم بخوانند، آن آیات نیز خوانده شود. که ان شاءالله با دادن صدقه برای سلامتی امام زمان(عج) و هچنین رفع بلا خدای متعال عنایت ویژه خود را شامل حال بگرداند.

بسم الله الرحمن الرحیم

قُلْ لَنْ یُصِیبَنَا إِلَّا مَا کَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَعَلَى‌اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ ﴿توبه:۵١﴾

وَإِنْ یَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلَا کَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ  وَإِنْ یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ  یُصِیبُ بِهِ مَنْ یَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿یونس:١٠٧﴾

وَمَا مِنْ دَابَّهٍ فِی الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا  کُلٌّ فِی کِتَابٍ مُبِینٍ ﴿هود:۶﴾

وَکَأَیِّنْ مِنْ دَابَّهٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ یَرْزُقُهَا وَإِیَّاکُمْ وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ ﴿عنکبوت:۶٠﴾

مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِنْ رَحْمَهٍ فَلَا مُمْسِکَ لَهَا وَمَا یُمْسِکْ فَلَا مُرْسِلَ لَهُ مِنْ بَعْدِهِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿فاطر:٢﴾

قُلْ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِیَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ کَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِی بِرَحْمَهٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِکَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ عَلَیْهِ یَتَوَکَّلُ الْمُتَوَکِّلُونَ ﴿زمر:٣٨﴾

 در ادامه بگویید: حَسْبِیَ اللهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ وَ أَمْتَنِعُ بِحَوْلِ اللَّهِ وَ قُوَّتِهِ مِنْ حَوْلِهِمْ وَ قُوَّتِهِمْ وَ أَسْتَشْفِعُ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ وَ أَعُوذُ بِمَا شَاءَ اللهُ لَا قُوَّهًَْ إِلَّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ.

خدایا ما را از این مصائب دور بگردان و ما را منتظر ظهور و آماده ظهور و سرباز امام زمان قرار بده.

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

پی نوشت ها:

از امام صادق(ع) نقل شده که حضرتشان فرمود:

مُحَمَّدُ بْنُ یَعْقُوبَ عَنْ عَلِیِّ بْنِ إِبْرَاهِیمَ عَنْ أَبِیهِ عَنِ اِبْنِ أَبِی عُمَیْرٍ عَنْ مُعَاوِیَهَ بْنِ عَمَّارٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اَللَّهِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: لَوْ قُرِئَتِ اَلْحَمْدُ عَلَى مَیِّتٍ سَبْعِینَ مَرَّهً ثُمَّ رُدَّتْ فِیهِ اَلرُّوحُ مَا کَانَ ذَلِکَ عَجَباً.
اگر سوره حمد هفتاد بار بر مرده‌اى خوانده شود و روح به تن او باز گردد، جای تعجب نیست.

ر.ک: کلینى، محمد بن یعقوب‏، الکافی، ج ‏۲،  ص ۶۲۳ و ص ۶۲۶، تهران، دار الکتب الإسلامیه، چاپ چهارم، ۱۴۰۷ق‏.

أمیرالمؤمنین (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ هَذِهِ الْآیَاتِ السِّتَّ فِی کُلِّ غَدَاهًٍْ کَفَاهُ اللَّهُ تَعَالَی مِنْ کُلِّ سُوءٍ وَ لَوْ أَلْقَی نَفْسَهُ إِلَی التَّهْلُکَهًِْ وَ هِیَ قُلْ لَنْ یُصِیبَنا إِلَّا ما کَتَبَ اللهُ لَنا هُوَ مَوْلانا وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ وَ إِنْ یَمْسَسْکَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَ إِنْ یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ یُصِیبُ بِهِ مَنْ یَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ. وَ ما مِنْ دَابَّهِ فِی الْأَرْضِ إِلَّا عَلَی اللهِ رِزْقُها وَ یَعْلَمُ مُسْتَقَرَّها وَ مُسْتَوْدَعَها کُلٌّ فِی کِتابٍ مُبِین. ٍ وَ کَأَیِّنْ مِنْ دَابَّهٍ لا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللهُ یَرْزُقُها وَ إِیَّاکُمْ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ. ما یَفْتَحِ اللهُ لِلنَّاسِ مِنْ رَحْمَهٍ فَلا مُمْسِکَ لَها وَ ما یُمْسِکْ فَلا مُرْسِلَ لَهُ مِنْ بَعْدِهِ وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ. قُلْ أَ فَرَأَیْتُمْ ما تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللهِ إِنْ أَرادَنِیَ اللهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ کاشِفاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرادَنِی بِرَحْمَهٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِکاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللهُ عَلَیْهِ یَتَوَکَّلُ الْمُتَوَکِّلُونَ. حَسْبِیَ اللهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ وَ أَمْتَنِعُ بِحَوْلِ اللَّهِ وَ قُوَّتِهِ مِنْ حَوْلِهِمْ وَ قُوَّتِهِمْ وَ أَسْتَشْفِعُ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ وَ أَعُوذُ بِمَا شَاءَ اللهُ لَا قُوَّهًَْ إِلَّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ.
امام علی (علیه السلام)- کسی که این شش آیه را در هر صبح قرائت کند خداوند متعال او را از هر بدی کفایت می‌کند حتی اگر خودش را به هلاکت بیندازد و این آیات [این است]: بگو: «هیچ حادثه‌ای برای ما رخ نمی‌دهد، مگر آنچه خداوند برای ما نوشته و مقرّر داشته است او مولا (و سرپرست) ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکّل کنند»!. (توبه/۵۱). و اگر خداوند، [برای امتحان یا کیفر گناه] زیانی به تو رساند، هیچ‌کس جز او آن را برطرف نمی‌سازد و اگر اراده‌ی خیری برای تو کند، هیچ‌کس مانع فضل او نخواهد شد! آن را به هرکس از بندگانش بخواهد می‌رساند و او غفور و رحیم است!. (یونس/۱۰۷) و هیچ جنبنده‌ای در زمین نیست مگر اینکه روزی او بر خداست! او قرارگاه و محلّ نقل و انتقالش را می‌داند همه‌ی این‌ها در کتاب آشکاری ثبت است! [در لوح محفوظ، در کتاب علم خدا]. (هود/۶) و چه بسا جنبنده‌ای که قدرت حمل روزی خود را ندارد، خداوند او و شما را روزی می‌دهد و او ش-نوا و داناست. (عنکبوت/۶۰). ه-ر رحمتی را خدا به روی مردم بگشاید، کسی نمی‌تواند جلو آن را بگیرد و هرچه را امساک کند، کسی غیر از او قادر به فرستادن آن نیست و او عزیز و حکیم است!. (فاطر/۲). خداوند مرا کفایت می‌کند هیچ معبودی جز او نیست بر او توکّل کردم و او صاحب عرش بزرگ است. (توبه/۱۲۹) و به حول و قوّه‌ی او از حول و قوّه‌ی دیگران، امتناع (جلوگیری) می‌کنم و از پروردگار سپیده دم، برای [دفع] شرّ تمام آنچه آفریده است، کمک می‌طلبم و پناه می‌برم به آنچه خدا می‌خواهد. هیچ نیرویی جز از سوی خداوند بلند مرتبه و بزرگ نیست.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص۲۳۰

بحارالأنوار، ج۸۳، ص۳۳۷.
 

دیگر مطالب و بیانات حضرت استاد آیت الله قرهی را اینجا کلیک نموده و بخوانید

 
*شناسه شبکه های اجتماعی: soltanahmadi_ir@  تلگرام | اینستاگرام | ایتا | سروش | بله | روبیکا

https://instagram.fgbb2-1.fna.fbcdn.net/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/c0.83.914.914a/s640x640/89475915_598797940977851_7967605596935770970_n.jpg?_nc_ht=instagram.fgbb2-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=111&_nc_ohc=mffQk32zKLYAX_z9OXZ&oh=a5ece3c697905b0e187fac87c365ec77&oe=5EA53278
https://instagram.fgbb2-2.fna.fbcdn.net/v/t51.2885-15/e35/89041940_690720035004197_933218669398112818_n.jpg?_nc_ht=instagram.fgbb2-2.fna.fbcdn.net&_nc_cat=105&_nc_ohc=LFNGhy8YcS4AX8_lw-i&oh=ae2130d7fd11dfee37bd887e6fcf9285&oe=5EA1D188
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید