کد خبر : 3931
تاریخ انتشار : جمعه 1 فروردین 1399 - 10:35
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای توصیه ای برای تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام) بسته هستند

توصیه ای برای تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام)

توصیه ای برای تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام)

با توجه به تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام) از محضر آیت الله فاضل لنکرانی درخواست توصیه ای نمودند که ایشان در این باره پاسخی مرقوم نمودند که در ادامه می آید.

با توجه به تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام) از محضر آیت الله فاضل لنکرانی درخواست توصیه ای نمودند که ایشان در این باره پاسخی مرقوم نمودند که در ادامه می آید.

بسْمِ‌ رَبِّ المهدی(عَجَّ)

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دست نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان‌ احمدی (سلطان‌احمدی دات آی آر): اولین روز سال ۱۳۹۹ شمسی و لحظه سال تحویل با شهادت حضرت موسی بن جعفر امام کاظم(علیه اسلام) تقارن یافته است و از این رو با توجه به تقارن این دو مناسبت ملی و مذهبی که یکی جشن و دیگری عزاداری است، طی مکاتبه ای از محضر آیت الله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی از اساتید سطوح عالی حوزه و فرزند مرجع فقید شیعیان آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) درخواست توصیه ای نمودند که ایشان نیز در پاسخ توصیه هایی برای عموم مردم بیان نمودند که در ادامه متن سؤال حقیر و جواب ایشان از نظرتان می گذرد.

سؤال:

محضر آیت الله فاضل لنکرانی(حفظه الله)

سلام علیکم؛

از آنجایی که لحظه سال تحویل همزمان با سالروز شهادت امام کاظم(علیه السلام) است، برای حفظ حرمت قائل شدن این روز و پرهیز از هر گونه جشن و شادی نوروزی چه توصیه ای به عموم دارید؟

و با توجه به مشکلات اخیر و بیماری کرونا و مقام باب الحوائج بودن امام هفتم علیه السلام خصوصاً در بحث توسل جهت شفا از امراض در این زمینه چه توصیه ای دارید؟ که در آغاز سال جدید که مقارن به شهادت این امام عزیز است – که دو فرزند بزرگوارش در ایران مدفون و مایه برکت کشور هستند – مردم همگی به حضرتش متوسل شده و از چه ذکر و دعایی برای توسل به این امام عزیز استفاده کنند، به نحوی که به یک دعای دسته جمعی تبدیل شود و با عنایت الهی و صاحبمان مولا امام زمان(عج) این مریضی دفع شود؟

توصیه ای برای تقارن سال تحویل با شهادت امام کاظم (علیه السلام) آیت الله فاضل لنکرانی

پاسخ معظم له به شرح زیر است:

در روز عید امسال (۱۳۹۹) چون مقارن با شهادت موس بن جعفر علیهماالسلام پدر امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها است، باید در کنار شادی و تبریک نسبت به تغییر سال و حلول سال جدید، نسبت به ساحت مقدس آن حضرت نیز کمال احترام را داشته باشیم و این دو هیچ منافاتی با یکدیگر ندارند. توجه به ساحت امام کاظم باب الحوائج سبب می شود گره ها گشوده و مشکلات بر طرف شود.

باید آن حضرت را واسطه قرار دهیم و از خداوند متعال تضرعا و ملتمسانه و عاجزانه درخواست نمائیم تا خداوند این بلا را هرچه زودتر از کشور اسلامی ایران و از همه مسلمین و بلکه از همه بشریت دور فرماید.

حقیر ذکری را که آنچه در روایات وارد شده از پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله وسلم موجب رفع بلاهای ناگوار مانند آتش سوزی ، زیر آوار رفتن ، مرگ و بدبختی و بلاهای آسمانی را متذکر می شوم.

پیامبر فرمود: یَقُولُ أَحَدُکُمْ إِذَا فَرَغَ مِنْ صَلاَتِهِ سُبْحَانَ اَللَّهِ وَ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اَللَّهُ وَ اَللَّهُ أَکْبَرُ ثَلاَثِینَ مَرَّهً.

پیامبر فرمود: بعد از  هر نماز واجب سی مرتبه این ذکر که همان تسبیحات اربعه است را بگوئید که ان شاء الله سبب نجات از مرگ های بسیار بد و بلاهای ناگوار می شود.

در حدیث دیگری پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله دستور به گفتن زیاد این ذکر داده اند و فرموده اند: أَکْثِرُوا مِنْ سُبْحَانَ اَللَّهِ وَ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اَللَّهُ وَ اَللَّهُ أَکْبَرُ فَإِنَّهُنَّ یَأْتِینَ یَوْمَ اَلْقِیَامَهِ لَهُنَّ مُقَدِّمَاتٌ وَ مُؤَخِّرَاتٌ وَ مُعَقِّبَاتٌ وَ هُنَّ اَلْباقِیاتُ اَلصّالِحاتُ .

ان شاء الله خداوند متعال به حق امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف این بعد را هرچه زودتر ریشه کن فرماید بحق محمدوآله الطاهرین صلوات الله علیهم اجمعین.محمد جواد فاضل لنکرانی.

سند احادیث بیان شده

حدیث اول که ایشان بیان نموده اند در جلد دوم کتاب تهذیب الاحکام آمده است: وَ عَنْهُ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ اَلْمُغِیرَهِ عَنْ أَبِی أَیُّوبَ قَالَ حَدَّثَنِی أَبُو بَصِیرٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ : «إِنَّ رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ قَالَ لِأَصْحَابِهِ ذَاتَ یَوْمٍ «أَ رَأَیْتُمْ لَوْ جَمَعْتُمْ مَا عِنْدَکُمْ مِنَ اَلثِّیَابِ وَ اَلْآنِیَهِ ثُمَّ وَضَعْتُمْ بَعْضَهُ عَلَى بَعْضٍ تَرَوْنَهُ یَبْلُغُ اَلسَّمَاءَ» قَالُوا لاَ یَا رَسُولَ اَللَّهِ فَقَالَ «یَقُولُ أَحَدُکُمْ إِذَا فَرَغَ مِنْ صَلاَتِهِ سُبْحَانَ اَللَّهِ وَ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اَللَّهُ وَ اَللَّهُ أَکْبَرُ ثَلاَثِینَ مَرَّهً وَ هُنَّ یَدْفَعْنَ اَلْهَدْمَ وَ اَلْغَرَقَ وَ اَلْحَرَقَ وَ اَلتَّرَدِّیَ فِی اَلْبِئْرِ وَ أَکْلَ اَلسَّبُعِ وَ مِیتَهَ اَلسَّوْءِ وَ اَلْبَلِیَّهَ اَلَّتِی نَزَلَتْ عَلَى اَلْعَبْدِ فِی ذَلِکَ اَلْیَوْمِ» » .

و حدیث دوم نیز در جلد اول کتاب ثواب الاعمال چنین آمده است: أَبِی رَحِمَهُ اَللَّهُ قَالَ حَدَّثَنِی عَبْدُ اَللَّهِ بْنُ جَعْفَرٍ اَلْحِمْیَرِیُّ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ إِسْمَاعِیلَ بْنِ بَزِیعٍ عَنْ مَنْصُورِ بْنِ یُونُسَ عَنْ أَبِی بَصِیرٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اَللَّهِ عَلَیْهِ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ : أَکْثِرُوا مِنْ سُبْحَانَ اَللَّهِ وَ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اَللَّهُ وَ اَللَّهُ أَکْبَرُ فَإِنَّهُنَّ یَأْتِینَ یَوْمَ اَلْقِیَامَهِ لَهُنَّ مُقَدِّمَاتٌ وَ مُؤَخِّرَاتٌ وَ مُعَقِّبَاتٌ وَ هُنَّ اَلْبٰاقِیٰاتُ اَلصّٰالِحٰاتُ .

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

*شناسه شبکه های اجتماعی: soltanahmadi_ir@  تلگرام | اینستاگرام | ایتا | سروش | بله | روبیکا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید