کد خبر : 3917
تاریخ انتشار : شنبه 10 اسفند 1398 - 18:55
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای توصیه‌ آیت الله مظاهری برای کاهش ترس از ویروس کرونا بسته هستند

توصیه‌ آیت الله مظاهری برای کاهش ترس از ویروس کرونا

توصیه‌ آیت الله مظاهری برای کاهش ترس از ویروس کرونا

حضرت آیت الله مظاهری در جواب به سؤال حقیر درباره کاهش اضطراب و ترس جامعه از ابتلا به ویروس کرونا ، توصیه هایی را مرقوم داشتند که در ادامه می آید.

حضرت آیت الله مظاهری در جواب به سؤال حقیر درباره کاهش اضطراب و ترس جامعه از ابتلا به ویروس کرونا ، توصیه هایی را مرقوم داشتند که در ادامه می آید.

 بسْمِ‌ رَبِّ المهدی(عَجَّ)

توصیه‌های آیت الله مظاهری برای کاهش ترس از کرونا سلطان احمدی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دست نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان‌ احمدی (سلطان‌احمدی دات آی آر): با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور عزیزمان و ایجاد ترس و اضطراب در بین مردم از خطر ابتلا به این ویروس، جهت کاهش ترس و اضطراب در جامعه به محضر حضرت آیت الله العظمی حسین مظاهری(حفظه الله) از مراجع معظم تقلید و استاد برجسته اخلاق شهر اصفهان نامه ای ارسال نمودم که معظم‌له نیز به صورت عمومی در پاسخ توصیه‌هایی را مرقوم داشتند که به شرح زیر است:

سلام علیکم

احتراماً با توجه به شیوع بیماری کرونا در جامعه اسلامی و ترس اقشار مردم از این بیماری که علاوه بر ترس، موجب تعطیل شدن مراکز علمی و آموزشی شده است و اضطراب جدّی، فضای جامعه را پر نموده است؛ چه توصیه‌ای برای کاهش اضطراب در جامعه و همچنین دفع این بلا دارید؟

با احترام – سلطان احمدی

پاسخ معظم له:

بسمه تعالی

۱- همگان باید به توصیه‌های بهداشتی و دستورات پزشکی، به طور جدّی «توجه و عمل» کنند.

۲- مسئولان مربوطه باید به طور همه‌ جانبه دربارۀ این مشکل، «برنامه‌ریزی و اقدام عاجل و مستمّر» داشته باشند، چنانکه تاکنون نیز تلاش‌های فراوانی را به انجام رسانیده‌اند.

۳- همگان به خداوند متعال «توکّل» کنند و با اعتماد به الطاف خداوند رحمان و رحیم، سعی نمایند که تمرکز فکری بر روی این مشکل و اضطراب در این باره را کاهش دهند.

۴- «توسّل» به قرآن کریم و اهل‌بیت علیهم‌السلام خصوصاً زیارت عاشورا و زیارت جامعۀ کبیره را فراموش ننمایند.

۵- از «قرائت قرآن» به خصوص سورۀ مبارکۀ حمد و آیه الکرسی و سورۀ یس و همچنین «دعا» خصوصاً ادعیۀ مأثوره نظیر دعای مشلول، دعای یستشیر و دعای مجیر، که مایۀ آرامش دلها و رفع بلاها و شفای بیماران است غفلت ننمایند.

۶- «اجتناب جدّی از گناه» و «توبه» به معنای حقیقی هم، یکی از عوامل دفع بلا و اصلاح امور و حُسن عاقبت است که باید مورد توجه و عمل همگانی باشد.

امیدوارم خداوند با تفضّل خود، همۀ مشکلات و ابتلائات را مرتفع فرماید و امید و شادی و اطمینان را بر بندگان خود خصوصاً مردم با ایمان و ملّت عزیز ایران حکفرما سازد.

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

 
*شناسه شبکه های اجتماعی: soltanahmadi_ir@  تلگرام | اینستاگرام | ایتا | سروش | بله | روبیکا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید