عیدالزهرا(س)؛ شاد کردن یا خون به دل کردن؟!
جشنهای ساختگی و غیر مستند روایی با عنوان عیدالزهرا(س) و عمرکشون به مناسبت نهم ربیع الاول چیزی جز گناه و نارضایتی امام زمان(عج) به همراه ندارد.
جشنهای ساختگی و غیر مستند روایی با عنوان عیدالزهرا(س) و عمرکشون به مناسبت نهم ربیع الاول چیزی جز گناه و نارضایتی امام زمان(عج) به همراه ندارد.
بسْمِرَبِّ المهدی(عَجَّ)
به گزارش پایگاه اینترنتی دست نوشته های معارفی امیرمحسن سلطان احمدی (سلطان احمدی دات آی آر):در ایام نهم ربیع الاول هر سال شاهد جشن های ساختگی با عنوان « عیدالزهرا » و « عمرکشون » هستیم، که این جشن ها هیچ ریشه تاریخی و مستند روایی در تشیع نداشته و ندارد و یک عده بدعت ساز آن را ساخته و در جامعه ترویج نمودند که ضمن توهین به مقدسات دیگران و ایجاد مجالس گناه، چیزی به جزء گناه و ناراضایتی امام زمان(عج) ثمره ای به همراه ندارد.
هر چند این ایام آغاز امامت امام زمان(عج) هستیم و مجالس مولودی خوانی و جشن و شادی در خور و شان امام برگزار می شود اما برخی به اسم اهل بیت(ع) و با عنوان جشن عیدالزهرا (س) مجالس شعر و شادی به همراه رقص و حرکات و رفتارهای بعضا مستهجن و رکیک برگزار می کنند که دور از شان اهل بیت (ع) است و به اسم اهل بیت(ع) هر گناهی را در این مجالس انجام می دهند و نام خود را شیعه و شاد کنندگان قلب حضرت زهرا(س) هم می گذراند!
و ذکر این مجالس هم لعن و توهین به مقدسات دیگران که با این کار و رفتار علنی باعث شیعه کشی و نفرت دیگر فرق از شیعه می شود؛ در صورتی که امام حسین(علیه السلام) در دشوارترین شرایط در روز عاشورا جز کلام حق و نیکو بر زبان نیاوردند و حتی کلمهای دشنام یا سخنی به دور از حق نفرمودند.
و حتی خدای متعال نیز در آیه ۱۰۸ سوره انعام به مسلمانان امر به پرهیز از توهین به مقدسات بتپرستان میکند و می فرماید: « َلَا تَسُبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ الله فَیَسُبُّوا اللَّهَ عَدْوًا بِغَیْرِ عِلْمٍ کَذَٰلِکَ.. حتی به مقدسات بتپرستان دشنام ندهید، نباشد که در مقابل، آنها نیز از روی تعدی و جهل به مقدسات شما بیاحترامی کنند.»
وقتی نه قرآن و نه عترت دستور به چنین کاری نداده اند، این جماعت بدعت ساز چگونه فردای قیامت جوابگوی حضرت زهرا(س) خواهند بود، در صورتی که کار و عملی منجر به ثواب و پاداش می شود که دستور خدا و امامان باشد نه بدعت خود ساخته!
آیا چنین رفتارهایی باعث شاد شدن قلب حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج) است؟! آیا بهتر نیست به جای این رفتارها و مجالس گناه آلود کمی مطیع سخنان آن امام عزیز و غایب از نظر باشید؟!
امام حسن عسکری(علیه السلام) نیز در حدیثی ضمن بیان صفات شیعیان، نسبت به چگونگی رفتار با اهل سنت توصیه ای نموده اند و می فرمایند:
«….صَلّوا فی عَشائِرِهِم ، وَاشهَدوا جَنائِزَهُم ، وعودوا مَرضاهُم ، وأدّوا حُقوقَهُم ، فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنکُم إذا وَرَعَ فی دینِهِ وصَدَقَ فی حَدیثِهِ وأدَّى الأَمانَهَ وحَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النّاسِ قیلَ: هذا شیعِیٌّ، فَیَسُرُّنی ذلِکَ. اِتَّقُوا اللّه َ وکونوا زَینًا ولا تَکونوا شَینًا….». (تحفالعقول، صفحه ۴۸۷).
بنابراین وحدت به معنی کنار گذاشتن اعتقادت اختلافی ما نیست، و برائت و تبری نیز جزء فروع دین ما است ولی نباید حالت خصمانه، علنی و عمومی پیدا کند؛ لذا نه به بهانه وحدت می توان مباحث مذهبی را تعطیل نمود و نه به بهانه این گونه مباحث وحدت را مخدوش ساخت.
پدیدآورنده:
به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی
کانال ایتا | کانال تلگرام | کانال سروش | کانال بله | کانال روبیکا | اینستاگرام
برچسب ها :بدعت ، برائت ، سلطان احمدی دات آی آر ، عمرکشون ، عیدالزهرا ، هفته برائت ، هفته وحدت ، وحدت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰