نجات آیت الله علم الهدی از اعدام با توسل به حضرت عبدالعظیم ع
در دیدار و گفتگویی که درباره شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با مرجع عالیقدر تقلید حضرت آیت الله العظمی علم الهدی داشتم معظم له ماجرای عنایت حضرت عبدالعظیم(ع) به وی و صدور حکم اعدامشان توسط ساواک اشاره نمودند که در ادامه مشروح آن می آید.
در دیدار و گفتگویی که درباره شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با مرجع عالیقدر تقلید حضرت آیت الله العظمی علم الهدی داشتم معظم له ماجرای عنایت حضرت عبدالعظیم(ع) به وی و صدور حکم اعدامشان توسط ساواک اشاره نمودند که در ادامه مشروح آن می آید.
بسم رب المهدی(عج)
به گزارش پایگاه اینترنتی دست نوشته های معارفی امیرمحسن سلطان احمدی (سلطان احمدی دات آی آر): به مناسبت میلاد سراسر برکت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با حضور در بیت مرجع عالیقدر تقلید حضرت آیت الله «سید عبدالجواد علم الهدی» با ایشان دیدار و پیرامون شخصیت «حضرت عبدالعظیم» به گفتگو پرداختم که معظم له ضمن بیان ویژگی های شخصیتی این امام زاده بزرگوار و عنایت امام هادی(ع) به وی، ماجرای صدور حکم اعدام ایشان توسط ساوک و توسل معظم له به حضرت عبدالعظیم(ع) را تعریف نمودند که با عنایت این امام زاده بزرگوار شر ساواک از وی دفع شد. بدین منظور ضمن تبریک میلاد این امام زاده بزرگوار مدفون در شهرری، در ادامه مشروح این گفتگویم می آید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتگو و تنظیم: امیرمحسن سلطان احمدی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مشروح گفتگویم با آیت الله العظمی علم الهدی به شرح زیر است:
در ابتدا از حضرت آیت الله سید عبدالجواد علم الهدی درباره شخصیت این امام زاده والا مقام سوال نمودند که ایشان فرمودند: ازحجت های الهی که در خاک ری دفن هست، وجود اقدس و مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) پسر عبدالله شهید دستگاه هارون رشید و نوه حضرت امام حسن مجتبی(ع) است.
حضرت عبدالعظیم(ع) از اصحاب خاص امام جواد(ع) و امام هادی(ع)
ایشان ادامه دادند: ایشان از اصحاب خاص حضرت جواد الائمه(ع) و امام هادی(ع) بودند؛ و زمانی که دستگاه طاغوت زمان پدر آن بزرگوار را شهید کرد، به دنبال آن بزرگوار بودند و ایشان فرمود من وظیفه دانستم در این شرایط به سامرا و به محضر حضرت امام هادی(ع) بروم.
عرضه اعتقادات به محضر امام هادی(ع)
این مجتهد شیعی به عرضه اعتقادات حضرت عبدالعظیم(ع) به محضر امام هادی(ع) اشاره و بیان کردند: حضرت عبدالعظیم(ع) وقتی بعد از این ماجرا به محضر امام هادی(ع) مشرف شد؛ عرض می کند: یابن رسول الله(ص) من از فامیل و نزدیکان شما هستم، اجازه بدهید من اعتقاد خودم را محضرتان بیان کنم، که آن چه صحیح است شما آن را تصدیق بفرمایید و اگر اشتباهی است آن را رفع کنید.
ایشان ادامه دادند: حضرت عبدالعظیم(ع) می گوید شروع کردم به گفتن شهادتین و سپس معاد جسمانی و قدرت قرآن و معجزات ائمه(ع) و آنها را یک به یک تا وجود اقدس خود ایشان، حدود ۱۲۷ روایت نقل کردم، که حضرت فرمودند: خدا تو را بر همین عقیده ثابت بدارد.
علت هجرت عبدالعظیم(ع) به شهر ری
آیت الله علم الهدی در پاسخ به علت هجرت عبدالعظیم حسنی(ع) به ری گفتند: در همین مجلس بعد از عرضه اعتقادات، حضرت عبدالعظیم(ع) به محضر امام هادی(ع) عرض می کند: یابن رسول الله(ص) دستگاه طاغوت پدر مرا شهید کرده و دنبال من می گردد؛ که حضرت هادی(ع) فرمودند: به قم برو که دوستان ما آنجا هستند و از قم به ری برو که آنجا هم دوستان ما هستند.
حضرت عبدالعظیم(ع) امان اهل ری
ایشان ادامه دادند: سپس امام هادی(ع) فرمودند اهل ری را خدا امان قرار داده است و وجود تو را خداوند امان بر اهل ری قرار می دهد. سپس حضرت شخصی را در ری معین فرمودند و نامه ای به او نوشتند که عبدالعظیم(ع) از عزیزان و رحم ما است و او را تکریم کن و جا بده.
این مجتهد شیعی افزودند: از این جهت عبدالعظیم حسنی(ع) به اذن امام هادی(ع) به شهر ری تشریف آوردند و بر آن فرد شیعه که باغی داشت و الان آن باغ صحن حرم ها شده است، وارد شد و ایشان وی را با عزت و احترام پذیرایی کامل نمود.
ارجاع شیعیان توسط امام به حضرت عبدالعظیم(ع)
آیت الله علم الهدی به ارجاع شیعیان به حضرت عبدالعظیم(ع) توسط امامان عصر وی اشاره و بیان کردند: بعد از اینکه عبدالعظیم حسنی(ع) به ری آمدند و در آنجا مستقر شدند؛ امام هادی(ع) و امام عسکری(ع) به دوستان خود که از این بلاد بودند می فرمودند بروید به ری و از عبدالعظیم(ع) روایات ما را و احکام را استفاده کنید.
ایشان ادامه دادند: حضرت عبدالعظیم(ع) هم در ری احکام الهی را کاملا بیان می کردند و مردم را راهنمایی می کردند.
آیت الله علم الهدی اظهار کردند: به همین روال تا آخر عمرشان حضرت عبدالعظیم(ع) در ری بودند که عمر مبارکشان به پایان رسید و همانجا دفن شد. و پادشاهان صفوی حرمی با شکوهی برای وی احیا کردند و بعد پادشاهان قاجار آنجا را تکمیل کردند و اکنون چنین حرم مطهری هست که ان شاءالله ما نیز به زیارت ایشان برسیم.
اهمیت ثواب زیارت و توسل به حضرت عبدالعظیم(ع)
این استاد درس خارج حوزه علمیه تهران با اشاره به اهمیت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفتند: شخصی آمد محضر امام(ع) و فرمود ما در تقیه هستیم و خیلی آرزو دارم کربلا و به زیارت امام حسین(ع) بروم ولی اگر دشمنان بفهمند که من شیعه هستم مرا می کشد، و حضرت سوال کردند: اهل کجا هستی؟ وی عرض کرد: اهل ری هستم؛ و حضرت فرمودند به زیارت عبدالعظیم(ع) بروید.
نجات ایت الله علم الهدی از اعدام ساواک با توسل به حضرت عبدالعظیم(ع)
در ادامه این گفتگو از آیت الله علم الهدی سوال نمودم آیا در این مدت حیاتتان کرامتی از حضرت عبد العظیم(ع) دیدید، که بیان کردند: حضرت عبدالعظیم(ع) دارای کرامات زیادی است که به خود من نیز عنایتی نمودند؛ قبل از انقلاب بازاریان به بنده اعتماد داشتند و از آنجا که از شاگردان امام خمینی(ره) و حدود ۱۳ سال در محضر استاد بودم از این رو بازرایان وجوهات و کمک های نقدی خود را به من می دادند که به امام خمینی(ره) برسانم که توسط ساواک دستگیر شدم و در آن تاریکی ها چه با من کردند که بماند، تا اینکه حکم اعدام من آمد و به من گفتند به تو مهلتی می دهیم و آزادت می کنیم به شرطی که اسامی ان بازاریان را به ساواک اعلام کنی، تا اعدام نشوی.
ایشان ادامه دادند: و من هم به محض آزاد شدن به خاطر آن مهلت، مستقیم به حرم حضرت عبدالعظیم(ع) رفتم و با تضرع و توسل به ایشان متوسل شدم که از واسطه شوند و از خدا بخواهند که ساواک دست از سر من بردارد و از نظرش منصرف شود؛ که خدا شاهد است بعد از این توسل دیگر ساواک سراغ من نیامدند.
(بعد از پایان این سخن، حضرت آیت الله چندین بار الله اکبر گفتند و مکرر بیان کردند که هرگز ساواک بعد از این توسل سراغ من نیامد)
این مرجع معظم تقلید در پایان با توصیه به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) گفتند: همه مومنین را توصیه به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) می نمایم.
پدیدآورنده:
به قلم: امیرمحسن سلطان احمدی
(احمدی سیرجانی)
برچسب ها :ایت الله علم الهدی ، سید عبدالجواد علم الهدی ، عبدالعظیم ، عبدالعظیم حسنی ، کرامات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰