کد خبر : 3078
تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 فروردین 1397 - 17:48
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مهمترین دستاورد مبعث از منظر آیت الله میرسجادی بسته هستند

مهمترین دستاورد مبعث از منظر آیت الله میرسجادی

مهمترین دستاورد مبعث از منظر آیت الله میرسجادی

در روز عید مبعث توفیق زیارت و گفت و گو با آیت الله میرسجادی نوه مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی نصیبم شد که مختصری در خصوص مهمترین هدف و دستاورد مبعث صحبت شد که در ادامه می آید.

[box type=”shadow” ]در روز عید مبعث توفیق زیارت و گفت و گو با آیت الله میرسجادی نوه مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی نصیبم شد که مختصری در خصوص مهمترین هدف و دستاورد مبعث صحبت شد که در ادامه می آید.[/box]

بسم الله الرحمان الرحیم

شنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۳۹۶ و در روز عید مبعث در یکی از مناطق جنوب تهران توفیق زیارت حضرت آیت الله سید محمد حسین میرسجادی، نوه دختری مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی نصیبم شد، که به اتفاق یکی از دوستان عزیزم با حضور در منزل ایشان ضمن دیدار و زیارت این عالم فرزانه و عرض تبریک عید سعید مبعث، مختصرا در خصوص عظمت عید مبعث صحبت شد و از محضرشان پرسیدم که مهمترین دستاورد و هدف مبعث برای بشریت چیست؟ که معظم له در پاسخم فرمودند:

عظمت مبعث پیامبر(ص) را دخترشان حضرت صدیقه اطهر(س) در خطبه فدکیه تبیین فرمود و در آن خطبه اشاره کرد که «پدرم حضرت محمد(ص) بنده و فرستاده خداوند است و خداوند ایشان را قبل از خلقت و قبل از بعثت برگزیده اند»، بنابراین خداوند برای اتمام امر و اجرای حکم خود، پیامبر(ص) را مبعوث کرد.

در همین خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) به وضعیت مردم قبل از بعثت اشاره کردند که حالت بشر قبل از بعثت خصوصا مردم جزیره العرب در حالت پستی بود و پیامبر(ص) باعث شد آنها به مقام و عظمت برسند، که بزرگترین دستاورد بعثت پیامبر(ص) این است که پیامبر(ص) ارزش انسانیت را کاملا به انسان‌ها نشان داد.

گفتنی است، آیت الله سید محمد حسین میرسجادی، فرزند مرحوم آیت الله سید میر بادکوبه ای است و ایشان نوه دختری مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی می باشند. معظم له روز ۱۲ شعبان المعظم سال ۱۳۵۷ قمری (۱۳۱۷ شمسی) در نجف اشرف متولد شده و در سن ۱۳ سالگی مشغول به تحصیل علوم دینی در حوزه نجف اشرف گردید. ایشان پس از تکمیل مقدمات و سطح درسال ۱۳۷۸ در دروس فقه و اصول بزرگان و اساتید وقت در نجف اشرف شرکت کردند که بیشترین بهره را از درس مرحوم«آیت الله العظمی خوئی» بردند و دارای اجازه اجتهاد از مرحوم «آیت الله العظمی سید محمود شاهرودی »و «آیت الله العظمی شیخ باقر زنجانی» بوده و در سال ۱۳۶۳ شمسی اجباراً به واسطه اوضاع نابسامان عراق در زمان حکومت بعث به ایران هجرت کردند و و بعد از پیشنهادهای مختلف برای اقامت در شهرهای قم و مشهد و تهران، ایشان طبق استخاره، تهران را برای اقامت انتخاب کردند و در آن جا مشغول تدریس در حوزه علمیه امام محمد تقی علیه‌السّلام و مدرسه آیه الله مجتهدی شدند. هم چنین به تدریس خارج فقه از روی متن « وسیله النجاه » مرحوم سید ابو الحسن اصفهانی و تدریس خارج اصول همت نهادند. بعضی از تقریرات ایشان در رجال و اصول، مانند « الهدایه الی غوامض الکفایه » به چاپ رسیده است.

پدید آورنده:

به قلم: امیرمحسن سلطان احمدی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید