کد خبر : 3031
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 - 22:43
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای حضرت فاطمه هبه خدا به پیامبر و چگونگی توسل به ایشان بسته هستند

حضرت فاطمه هبه خدا به پیامبر و چگونگی توسل به ایشان

در خصوص شخصیت حضرت زهرا (س) قبل از تولد زمینی و چگونگی توسل به حضرت در مشکلات با آیت الله قرهی گفتگو نمودم که در ادامه مشروح آن می آید.

حضرت فاطمه هبه خدا به پیامبر و چگونگی توسل به ایشانحضرت فاطمه(س) هبه خدا به پیامبر(ص) و چگونگی توسل به ایشان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دست‌نوشته‌های معارفی امیرمحسن سلطان احمدی: در آستانه میلاد نورانی حضرت فاطمه زهرا (س) توفیق دیدار با حضرت آیت‌الله روح الله قرهی(مدظله‌العالی)، تولیت محترم حوزه علمیه امام مهدی (عج) تهران نصیبم شد و در این فرصت از محضرشان در خصوص شخصیت حضرت زهرا (س) قبل از تولد زمینی و چگونگی توسل به حضرت در مشکلات گفتگو نمودم که در ادامه مشروح آن می آید.

*در خصوص شخصیت حضرت زهرا (س) قبل از تولدشان در زمین مختصرا توضیح دهید و بفرمایید قبل از تولدشان در زمین ایشان کجا بوده اند؟

آیت الله قرهی: خدای متعال حضرت فاطمه(س) را به صورت یک نور به پیامبر(ص) مرحمت کرد که کوثر است. ایشان صورت ظاهر انسانی است، به خاطر همین فرمودند «حورا الانسیه»، بعد فرمودند «لیست الحوریه و لیست الانسیه» یعنی حضرت نه حوری است و نه انسان، با این وجود عظمت معنای ایشان چنان بالا است که برای آن لفظی نیست.

حضرت زهرا(س) هبه خدا به پیامبر (ص)

حضرت زهرا (س) قبل از خلقت به صورت نور مطلق عندالله تبارک و تعالی و مشغول عبادت و تقدیس الهی بودند و خداوند ایشان را به پیامبر(ص) هبه و اعطا کرد و فرمود «انا اعطیناک الکوثر».

حضرت فاطمه هبه خدا به پیامبر و چگونگی توسل به ایشان*فرمودید خداوند حضرت زهرا (س) را به پیامبر (ص) هبه نمودند، منظور از این هبه خدا به پیامبر چیست و چرا خداوند پسر به پیامبر (ص) عطا ننمودند؟

آیت الله قرهی: هبه نوعی هدیه از روی حب و دوستی است، عطا با مزد و اجر فرق دارد و عطا را به شدت حب و دوست داشتن می گویند، که نشان از زیاد دوست داشتن است. و چون پیامبر (ص) حبیب الله بود خداوند همه آن چه را که داشت در یک قالب جسمانی انسانی قرار داد و به پیامبر(ص) هدیه داد.

اتفاقا خداوند این هدیه را مونث قرار داد که اگر مذکر بود بعضی ها فکر می کردند که چون پسر است چنین و چنان است، نه اتفاقا خداوند آن را دختر قرار داد که بگوید برای من جنسیت مهم نیست، بلکه از این روحی که به عنوان الکوثر است، آن را به پیامبر (ص) هبه کردم.

*در این هبه خدا به پیامبر (ص) آیا این هبه را خداوند اختصاصا به پیامبر (ص) عطا فرمودند یا این هبه مشترک برای همسر مکرمه ایشان حضرت خدیجه (س) هم هست؟

آیت الله قرهی: با اینکه پیامبر(ص) معصوم است و حتی خطای فکر هم ندارد، ولی خدای متعال ۴۰ شبانه روز به پیامبر(ص) دستور می دهد که از حضرت خدیجه (س) کناره گیری کند و این دستور را به پیامبر(ص) می دهد نه به حضرت خدیجه(س) که نشان می دهد این هبه به خاطر شخص پیامبر(ص) است که به حضرت می گوید ۴۰ روز باید دوری کند چون می خواهد به او الکوثر هدیه کند.

یک موقع می بینیم ما می خواهیم انعقاد نطفه داشته باشیم و بچه دار شویم، می گویند چله اعمال انجام دهید که طهارت جسم و روح پیدا کند، اما پیامبر(ص) که معصوم است دیگر طهارت جسم و طهارت روح نمی خواهد، پس معلوم می شود خداوند می خواهد یک چیز با عظمت به او بدهد که انا اعطیناک الکوثر است.

خدا از بس پیامبر(ص) را دوست دارد بهترین چیزی را که دارد به او هبه می کند، لذا الکوثر را در قالب جسمانی قرار داد و به خاطر این که امر بسیار مهمی است می فرماید ۴۰ شبانه روز از حضرت خدیجه(س) دوری کند، نمی گوید حضرت خدیجه(س) دوری کند.

چون خدا می خواهد به پیامبر(ص) این هدیه را بدهد نمی گوید انا اعطیناکما بلکه می گوید «انا اعطیناک الکوثر» که کاف خطاب به خود پیامبر(ص) بوده و معلوم است هبه الله است و بهترین چیزی است که خدای متعال به پیامبرش مرحمت نموده است.

حضرت فاطمه هبه خدا به پیامبر و چگونگی توسل به ایشان

*با توجه به مقام حضرت فاطمه(س)  در مشکلات چگونه به حضرت متوسل شویم و حاجاتمان را با توسل به ایشان کسب کنیم؟

چگونگی توسل به حضرت در مشکلات

آیت الله قرهی: طبیعی است وقتی می بینیم که معصومین می فرمایند ما در گرفتاری ها به مادرمان حضرت زهرا(س) متصل می شویم و به وی استغاثه می کنیم، بنابراین به خصوص نماز استغاثه به حضرت زهرا(س) بهترین راه برای توسل است.

اما مهمترین راه توسل و استغاثه به حضرت این است که البته ناگفته نماند انسان تا آنجایی که می تواند نمی گوییم نعل به نعل، بلکه می گوییم تا آنجایی که می تواند باید پیرو آن حضرات هم باشد، نه اینکه تا هر وقت گرفتار شدیم سمت آنها برویم و یک نماز استغاثه بخوانیم. پس حداقل برای دختران و بانوان این است که حجاب خود را رعایت کنند و با این شرط وقتی استغاثه کردیم آن وقت مشکلمان حل می شود.

پدیدآورنده:

به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

www.soltanahmadi.ir

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید