کد خبر : 2720
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 شهریور 1396 - 20:41
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای اعمال عبادی روز بیست و چهارم ذی الحجه مباهله بسته هستند

اعمال عبادی روز بیست و چهارم ذی الحجه مباهله

اعمال عبادی روز بیست و چهارم ذی الحجه مباهله

فردا جمعه برابر با بیست و چهارم ذی الحجه یادآور دو خاطره مهم تاریخ اسلام یعنی روز مباهله و روز حاتم بخشی آقا امیر المومنین (ع) است. روز بیست و چهارم ذی الحجه روزی است که رسول خدا صَلَّی اللَّهِ عَلِیهِ وَاله با نصارای نجران مُباهَلَه کرد و پیش از آنکه خواست مُباهله کند عبا

فردا جمعه برابر با بیست و چهارم ذی الحجه یادآور دو خاطره مهم تاریخ اسلام یعنی روز مباهله و روز حاتم بخشی آقا امیر المومنین (ع) است.
روز بیست و چهارم ذی الحجه روزی است که رسول خدا صَلَّی اللَّهِ عَلِیهِ وَاله با نصارای نجران مُباهَلَه کرد و پیش از آنکه خواست مُباهله کند عبا بر دُوش مبارک گرفت و حضرت امیرالمؤمنین و فاطمه و حَسَن و حسین عَلیهمُ السلام را داخل در زیر عبا نمود و گفت پروردگارا هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترین خلق بوده اند به او خداوندا اینها اهل بیت منند پس از ایشان برطرف کن شک و گناه را و پاک کن ایشان را پاک کردنی پس جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر در شاءن ایشان آورد پس حضرت رسول صَلَّی اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله آن چهار بزرگوار را بیرون برد از برای مباهله چون نگاه نصاری بر ایشان افتاد و حقّیّت آن حضرت و آثار نزول عذاب مشاهده کردند جُراءَت مُباهله ننمودند واستدعای مصالحه و قبول جزیه نمودند
همچنین در این روز آقا امیرالمومنین (ع) در حال رکوع انگشتر خود را به سائل فقیر عنایت کردند که این عمل خالصانه آقا امیرالمومنین (ع) به حدی پر ارزش بود که آیه ۵۵ سوره مائده در شان آن نازل شد.
به هر حال این روز ، روز بسیار با عظمتی است که برخی از اعمال این روز به نقل از مفاتیح به شرح زیر خدمتتان عرض می کنم:
روزه گرفتن / این روز را به شکرانه این برکات بزرگ روزه بدارید.
غسل نموده و بهترین لباس خود را بپوشید و خود را نیز معطر کنید.
نیم ساعت قبل از ظهر ، دو رکعت نماز بخوانید و در هر رکعتی یک مرتبه حمد و ده مرتبه سوره توحید و ده مرتبه آیه الکرسی و ده مرتبه سوره قدر را بخوانید. در روایتی از امام صادق (ع) آمده که برای این نماز پاداش فراوانی ذکر شده است.
خواندن دعای روز مباهله که از امام صادق(ع) نقل شده است. ( رجوع به مفاتیح)
همچنین در این روز خواندن زیارت امیرالمؤمنین(ع) به ویژه زیارت جامعه روایت شده است. و جا دارد مومنان در یادآوری حاتم بخشی امیرالمومنین (ع) با ذکر فضائل و مناقب امیرالمومنین (ع) این روز را گرامی داشته و با تاسی به آن امام بخشنده ما نیز که خود را جزء شیعیان آن حضرت می دانیم در این روز با تصدق و انفاق به فقرا و نیازمندان به آن حضرت تاسی جوییم.
به کوشش: امیرمحسن سلطان احمدی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید