کد خبر : 1511
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 آبان 1394 - 16:17
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای شایسته نیست امام سجاد(ع) را با لقب زین العابدین بیمار یاد کنیم بسته هستند

شایسته نیست امام سجاد(ع) را با لقب زین العابدین بیمار یاد کنیم

شایسته نیست امام سجاد(ع) را با لقب زین العابدین بیمار یاد کنیم

این که می گویند امام زین العابدین بیمار غلط است. چرا که ایشان فقط در واقعه کربلا بنا بر مصلحت خداوند چند روزی بیمار بودند که در این واقعه به علت بیماری به شهادت نرسند تا بار مسئولیت امامت را بعد از حضرت سیدالشهدا(علیه‎السلام) بر دوش بکشند.

امروز به نقل مشهور شهادت شاهد روز عاشورا، حضرت امام سجاد(ع) می باشد، بعضا مشاهده می شود در بین مردم این امام همام را با چهره و لقبی بیمار می شناسند و می گویند حضرت زین العابدین بیمار که مناسب است این طرز تفکر نسبت به یادگار سالار شهیدان اصلاح بشوند و بخش های دیگر زندگی این امام عزیز نیز دیده شود.

حال گفتن امام زین العابدین بیمار اصطلاحی غلط می باشد در صورتی که امام سجاد(ع)  فقط در واقعه کربلا بنا بر مصلحت الهی چند روزی بیمار بودند که در این واقعه به علت بیماری به شهادت نرسند تا در مقابل بار مسئولیت امامت را بعد از شهادت پدر بزرگوارشان سالار شهیدان دشت کربلا بر دوش بگیرند. که بخش تکمیلی قیام عاشورا با خطبه ها و سخنان شاهد این حادثه خونبار امام سجاد(ع) تحقق یافت.

بنابراین آنچه باید در این خصوص به آن توجه نمود این است که آن حضرت، فقط در سفر کاروان امام حسین (ع) از مکه به کربلا، و در روزهای منتهی به عاشورا بیمار بودند و همانطور که بیان شد  راز این امر هم آن زمان آشکار شد که تمامی فرزندان و اهل بیت امام (ع) ، حتی علی اصغر شش ماهه  در روز عاشورا به شهادت رسیدند. و نقل شده هنگامی که «شمر» به قصد کشتن امام سجاد(ع) به خیمه‌ها حمله کرد یکی از لشکریان دشمن به نام «حمید بن مسلم» مانع از شهادت ایشان گردید و عمر بن سعد آن حضرت را در حالی که از بیماری رنج می‎برد با اهل بیت به کوفه انتقال داد.

پس بیماری حضرت سجاد (ع) تنها منحصر به همان چند روز بود؛ و زشت است برای شیعه اهل بیت (ع) که این را نداند و از آن حضرت با القابی همچون «زین العابدین بیمار» یاد کند!در صورتی که امام سجاد(ع) پس از بهبودی، مدت ۳۵ سال امامت مسلمین را برعهده داشت حال این که برخی این امام همام را دائم المریض معرفی کرده‎اند بی توجهی به بُعد های دیگر حیات این امام عزیز می باشد.

همچنین کتاب وزین صحیفه سجادیه یک یادگار ارزشمند از امام سجاد(ع) می باشد که با محتوایی معتبر و مملو از معارف و حکمت های ناب اخلاقی، بعد از قرآن و نهج البلاغه قرار دارد و یک دانشگاه دعا و اخلاق می باشد.

به قلم: امیرمحسن سلطان احمدی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

درس اخلاق زیارت نیابتی درس اخلاق
logo-samandehi
error: حق تألیف را رعایت کنید